Иако су многи предвиђали да ће сарадња између адвоката Чедомира Стојковића у Ваљеву познатијег као „Чеда подморница“ и истакнутог политичког активисте Драгана Мурара зв. Муки, трајати дужи временски период, како сазнајемо, то се није обистинило.

Наиме, Мурар је данас дошао код Стојковића кући да му затражи надокнаду трошкова које је имао поводом разбијања недавно одржаног у покушају тзв. антипутиновског протеста у Београду, међутим Мурара је сачекало непријатно изненађење.

Стојковић је у видно алкохолисаном стању и сав мокар од зноја, урлао на Мурара, истовремено му претећи да ће позвати полицију.

Такође, Стојковић је урлајући набедио Мурара да је исти наводно дошао да га испровоцира по налогу руског опозиционара Пјотра Никитина, за којег је Стојковић додао да је „психопата који се лечи у приватним београдским клиникама“.

Све наведено само потврђује досадашња писања бројних медија о сукобу Стојковића и Никитина, о којем ће се тек сазнавати, а посебно онда када на видело изађу информације за колико мало новца је пукло њихово пријатељство, које је на почетку и заиста обећавало.

Оставите Коментар