Kраљ Александар је рођен на Цетињу, говорио Црногорски, крштен у Црногорској православној цркви! Отац му Петар и мајка Зорка су вјенчани у Црногорској православној цркви!
Ђукановићева изјава о шуми је опомена онима који се заносе амбицијима да нестане Црне Горе и Црногораца.


Црна Гора се претвара у православни Иран. Годинама се говори да Црногорци не постоје, да је то измишљени народ, да је Црна Гора усташка. Црногорци у 21. вијеку изманипулисани, предају се стихији која је антицивилизацијска, назадна и ретроградна! Тога није било у Црној Гори! У Црној Гори се догађа гуслање након избора!

Kоалиција јединствена у ретроградном политичком пројекту! Kоалиција гусла, покушава се представити Западу да је прозападна, а нема ту ништа прозападно! Мандатара бирају у манастиру, црквени поглавари који су антизападни и антицивилизацијски. Сенад: Они не гуслају, они руслају!

Kоалиција је несложна, шаролика. Саставит ће владу, много је уложено у тај пројекат, да би он пропао. Не смије пропасти, недају моћни покровитељи. Границе на Балкану не смије нико дирати! Не вјерујем да ће доћи до ратног сценарија! Плаши ме глобална ситуација која подсјећа на вријеме послије великог рата! Русија се јавља као сила која је покровитељ сваког назадног, антицивилазијског, популистичког, сепаратистичког, националистичког и нацистичког покрета у Европи! Не може ово трајати бесконачно! Америка се враћа на Балкан! Не треба се плашити, већ радовати том повратку!

Споразум у Wасхингтону уникатан, јер Србија први пут није одбила испружену руку Wасхингтона за сарадњу! ЕУ не може да учини ништа, драматично је у Црној Гори, лидери тамошњих Срба отворено говоре да је Путин њихов предсједник и да је Русија њихова отаџбина.

Превртљиви шеф Срба у БиХ који је био најбучнији заговорник чланства НАТО-а, још је бучнији заговорник савеза с Русијом. Америка долази с циљем американизације Балкана, долазе с великим пројектима, инвестицијама, Kрајњи циљ је да се сви замрзнути конфликти из 90-тих одмрзну и ријеше преговорима и договорима уз поштовање постојећих граница. Није битан исход избора у Америци. У случају побједе Бидена, бит ће још офанзивнији, Америка и Европа ће наступати заједно у том случају.

Оставите Коментар