Након апела председника Српске Деснице Мише Вацића од пре пет дана, када је јавно позвао надлежне државне институције да пошаљу додатне снаге безбедности на југоисток земље, тачније дуж границе са Северном Македонијом и Бугарском, данас је стигла одлука председника Србије Александара Вучића да војска, полиција и Безбедносно-информативна агенција готово херметички затворе границу Србије према Северној Македонији и Бугарској ради заштите народа и државе од најезде илегалних миграната који већ данима покушавају да продру у Грчку са турске територије. Српска Десница подржава у потпуности ову одлуку председника Републике, нарочито због чињенице да је наш патриотски апел препознао лично председник Србије, доносећи ову важну одлуку о заштити државне територије и нашег становништва као нужну и логичну.

Из овог, али и осталих важних националних разлога, сматрамо да Српска Десница постаје уважен политички фактор националне опозиције, која својим конструктивним деловањем успева да изазове позитивне одлуке од највишег друштвеног значаја.

Лидер Деснице Миша Вацић, обавестио је медије и да ће свака општина у којој Српска Десница пређе цензус бити проглашена за подручије слободно од имиграната.

Српска Десница, као део локалне самоуправе, на првом месту ће донети одлуку да општине у којима је народ гласао Десницу, буди подручје где су све куће сигурне за грађане Србије, у којима неће бити дозвољено отварање Центара за прихват миграната, нити задржавање истих у било ком броју! Јер безбедност заједнице нема алтернативу.

Такође, Српска Десница има обавезу да захтева од државе безбедност за све грађане Србије, и овим путем најављујемо да ћемо се ставити на располагање безбедносним органима при одбрани границе и мира у Републици Србији.

Позивамо све патриоте да буду у приправности, јер је познат податак да Мађарска их неће пустити да пређу њене границе, када прегазе Грчку и Бугарску.

Сматрамо да је недопустиво да мигранти пређу из Бугарске и Македоније у Србију и инсистирамо да је наша држава дужна да обезбеди сигурност, а наша част је да стојимо уз безбедносне органе своје државе при одбрани земље.

Другу земљу осим Србије немамо. Ову коју имамо ваља нам бранити.Оставите Коментар