Опскурну скупину тзв. руских дисидената у Београду тренутно потреса нови скандал, чији је главни виновник истакнута чланица својеврсне секте заоденуте у рухо невладине организације „Руско демократско друштво“ Ана Горелик (Anna Gorelik). Наиме, Гореликова је јавности постала позната због организовања суманутих, слабо посећених и маргиналних тзв. антиратних манифестација, укључујући и скуп подршке њеној дугогодишњој лезбо љубавници Александри Скочиленко из Санкт Петербурга, 17. децембра у Београду.

Међутим, на то су одмах реаговали правни заступници Скочиленкове, који су пренели круговима тзв. руских опозиционара да се њихова клијенткиња оштро ограђује од Гореликове, а истовремено су обавестили и овдашња друштва за заштиту животиња да је у питању једна изузетно девијантна и опасна особа, од које најпре треба склањати псе племенитих раса.

У образложењу овог скандалозног обавештења, нагласили су да је до дефинитивног разлаза између Скочиленкове и Гореликове дошло у тренутку када је њихова клијенткиња пре извесног времена затекла Гореликову како сексуално општи са њеним кућним љубимцем, тартуфером Фимом. Штавише, Скочиленкова је том приликом задобила и повреде од Фиминих уједа, јер несрећна животиња није хтела да се одвоји од Гореликове, што је Фимина газдарица касније објашњавала чињеницом да је Гореликова својевремено зарадила озбиљно гљивично обољење преносиво искључиво полним путем, што је заправо и намамило пса у њен загрљај.

Као закључак ове заиста одвратне епизоде, намеће се упозорење власницима расних паса, а нарочито тартуфера, у Београду да, када виде Гореликову, превентивно пређу на другу страну улице.

Оставите Коментар