Због прича да им је забрањен улазак у Србију, многе јавне личности муче муку са наступима на овом простору, а за неке су чак потписивали и петицију како би им се забранио улаз.

Бубиној и Џалиној забрани уласка у Србију претходио је инцидент на њиховом наступу у Нишу када је обезбеђење бацило са бине дечка у публику, а затим се и физички обрачунало са њима. Овај догађај покренуо је и лавину реакција, а писало се и да је покренута петиција да им се забрани улазак у Србију.

Овим поводом, огласио се и Буба Корели на свом Инстаграм профилу.

  • Драги моји, желим да се кратко осврнем на догађај у Нишу. Ни мој колега ни ја нисмо били присутни на бини, што је јавно потврдио организатор. Били смо на бекстејџу и чекали свој ред. Јако ми је жао због настале ситуације и апсолутно осуђујем сваку врсту насиља – написао је репер.

Курир је објавио ексклузивно сазнање о томе да је црногорска певачица Јадранка Барјактаровић недавно кренула аутомобилом из Црне Горе у Србију, али да је због забране уласка у нашу државу враћена са границе.

Како је навео извор Курира са лица места, певачици је забрањен боравак у Србији због ширења говора мржње, када је прошле године на једном наступу у Подгорици певала „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“, да би се потом препричавала и њена изјава: „Све сте рекли о својој нацији“.

Новинари Курира су успели да ступе у контакт са певачицом, која није била расположена за дужи разговор.

  • Инцидента није било никаквог, а да сам добила забрану – јесам. Не желим да продубљујем ову тему. Срдачан поздрав – рекла је разочарана Јадранка.

Певач и некадашњи учесник ријалитија „Фарма“, Ален Муковић, ког је невенчана супруга Ана оптужила за насиље у породици, наводно је ослобођен свих опужби.

Муковићу је након оптужби невенчане супруге одређен притвор, а певач је након изласка из притвора, где је провео 71 дан, отишао у Црну Гору, док му је улаз у Србију забрањен.

  • Добио сам забрану уласка у Србију на 3 месеца, јер сам ту боравио непријављен. Да су ме теретили за доживотну ја не бих побегао из Србије коју волим као своју земљу, тамо је мој живот добио смисао кад сам добио Лану. Заувек ћу поштовати жену која ми је дала највећи поклон у животу – рекао је певач за „Србија данас.“

Старлета Сораја Вучелић већ две године не може да уђе у Србију док њене колегинице Тамара Ђурић и Ана Кораћ не могу у Црну Гору.

  • Овакве спискове направиле су и Србија и Црна Гора, па као што је за неколико стотина грађана Црне Горе донета забрана преласка границе, готово истом броју људи из Србије је из сличних разлога забрањено да уђу у Црну Гору. Листе непожељних прошириване су више пута и практично се проверавају на шест месеци. Осим припадника криминалних кланова, на њему су се нашле и старлете, певачице, бизнисмени, а све због оперативних информација које указују да су блиски с криминалцима – објаснио је својевремено извор Курира.

Оставите Коментар