Председник Атлас Групе Душко Kнежевић тврди да има много компромитујућих снимака, а не само један, чији су актери представници ДПС-а. Kаже и да неће дозволити да му јавност или неко други диктора кад ће који снимак објавити. Kнежевић тврди да има сазнања да је АНБ убацио своје шпијуне у организациони одбор протеста како би разводњили читаву причу, али да ће он јавно саопштити ко су ти људи.

“Режим је дефинитивно пред колапсом и то је сада и голим оком видљиво. Све ово што раде ових дана, напад на цркву, пребијање навијача Будућности… је одраз немоћи. Све ово мора да се искористи и да им се зада последњи политички ударац”, рекао је Kнежевис у разговору за ТВ ИН4С.

На питање када ће објавити компромитујући снимак на коме даје торбу са новцем Милу Ђукановићу, он каже да ваљда народ Црне Горе и опозиција имају снаге и без тог снимка да сруше власт.

“Много сам афера отворио и ово што сам до сада урадио било би довољно у некој правној, сређеној земљи да се власт промијени. Имам пуно компромитујућих снимака које су забиљежиле сигурносне камере, али нећу дозволити да ми било ко диктир кад ћу што да објавим. Ја сам се припремио за тешку рововску борбу са Ђукановићем, муниције имам довољно. Исчекивање снимка са новцем га убија на рате и ја желим да гледам како из дана у дан пропада. Он је за кратко вријеме остарио, данас изгледа као оронули старац и исчекивање снимка је за њега највећа робија”, тврди Kнежевић.

Додао је да сви траже од њега да што прије објави снимак а не дају му да се активније укључи у протесте.

“Са опозицијом разговарам и у контакту смо. Знам да је служба убацила своје људе, шпијуне, у организациони протест како би разводњили читаву причу. Али, ускоро ћемо и о њима, врло конкретно. Шетње и журке неће дати резултата и диктатор се не руши пјесмицама. То није зрело политичко размишљање, јер Ђукановић признаје само силу, наводи он.

Поручује да неће одустати нити стати и да се његова борба против Ђукановића неће тако брзо завршити.

Иза платформе стајале Вијести, УРА и Демократе

Kнежевић каже да је јасно да су иза оне платформе организационог одбора стајале Вијести, УРА и Демократе.

“То није било коректно ни према мени ни према остатку опозиције да се постављају онакви ултиматуми. Вијести су радиле и раде добар посао у борби против власти, али треба да пусте да политика све ово заврши, јер сви знамо како су прошли сви њихови политички пројекти”, истиче он.

Петар Ивановић најгори човјек у ДПС-у

Додаје и да се труди да не користи ружне ријечи у комуникацији са противницима, али кад је један човјек из ДПС-а у питању, унапријед се извињава што не може да буде културан.

“Петар Ивановић је људско дно и најгори човјек у ДПС-у. Он ће на крају најгоре да прође и учинићу све да добије оно што заслужује, а то је да одговара за сва непочинства која је починио”, нагласио је Kнежевић.

Оставите Коментар