Како наш лист ексклузивно сазнаје, председник Црне Горе Мило Ђукановић је недавно заражен опасном полном болешћу, коју му је ни мање ни више пренела његова дугогодишња љубавница Александра Шекуларац звана „Биба“, особа која је у овдашњем и регионалном криминалном миљеу позната по промискуитету и одржавању ванбрачних интимних веза са тзв. „опасним момцима“. Иначе, ова информација до које смо дошли посредством лица из подгоричких медицинских кругова, а која из разлога личне безбедности желе да остану анонимна, додатно ће уздрмати столицу премоћном Ђукановићу, а вероватно и брак, јер је питање дана када ће његова супруга Лидија, након што открије да јој је Мило донео кући трипер, сифилис или ко зна шта, повући ручну и рећи збогом своме супругу.
Међутим, Ђукановићу неће бити проблем само Лидија и Биба, већ и мноштво других љубавница и девојчурака које му често у његов кабинет специјалним лифтом неопажено спроводе чланови обезбеђења, где уз конзумирање кокаина оргијају до раних јутарњих часова. Могуће да ће се Ђукановић сада повући у неку врсту изолације под изговором да је заражен вирусом „Корона“, али је питање како ће наведено утицати на његов положај унутар Демократске партије социјалиста (ДПС), у којој премијер Душко Марковић „иза ћошка“ вреба сваку прилику да преузме владавину у Црној Гори.
Шта ће о томе рећи Лидија, остаје да се види. А народ? Народ ће своје рећи на изборима који ће се одржати крајем ове године, мада у Црној Гори већ тридесет година избор и није неки…

Извор : Националист

Оставите Коментар