Народини посланик Мариника Тепић је данас за скупштинснком говорницом изјавила да располаже ексклузивним податком да се високо рангирано лице из БИА-е нашло данас са Мишом Вацићем како би уговорили нереде и инциденте на сутрашњем протесту.

Поводом тога се огласио председник Српске Деснице Миша Вацић. Његово саопштење преносимо у целости:

Морам демантовати Маринику Тепић јер се ради искључиво о њеним перверзним маштаријама. Управо је она та која свакодневно добија налоге од страних служби.

Нити сам данас, нити јуче, нити било када имао контакт са службеницима БИА.

Друго што морам демантовати и растужити дотичну је чињеница да нисам планирао присуствовати сутрашњем протесту. Своје незадовољство и свој протест против насиља исказао шетњом од Скупштине до Владе, када сам заједно са присталицама у мирној шетњи, без икаквих инцидената изнео захтев за увођење смртне казне.

За све потенцијалне инциденте на сутрашњем протесту, а чији алиби очигледно траже у мом присуству, одговорни су искључиво они који данима позивају на насиље.

Ја се противим даљом политизацијом трагедије, понављајући апел држави за увођење смртне казне, као једног од механизма који ће спречити пораст насиља у друштву.

Што се тиче дотичне, до сада сам је више пута тужио због клевете и оптуживања за лажна кривична дела. Увек се крила иза посланичког имунитета, истина сваки пут иза друге странке. Но и овога пута на гнусну лаж и клевету реаговаћу тужбом према особи која једино што ради је протестује и шири лажи. Ваљда од овог другог живи, плаћају је да измишља и пролази некажњено.

Вратите смртну казну !

Оставите Коментар