После много турбуленција кроз које је у протеклих месец дана прошао са својим бившим хомосексуалним партнерима Чедомиром Стојковићем званим „Чеда Подморница“ (агент БИА) и Владимиром Волохонским (агент ГРУ), самозвани руски опозиционар Пјотр Никитин (агент ФСБ) је решио да себи приушти егзотично путовање на Тајланд.

Како би задовољио своје незајажљиве хомосексуалне апетите, Никитин је одлучан да максимално искористи време на Тајланду, а пре свега да испуни своју давнашњу жељу у погледу односа са малолетницима.

Никитин се похвалио својим геј пријатељима у Београду да је преко „dark web“-а на Тајланду пронашао агенцију „Thai Boyz“  која му гарантује потпуну дискрецију у остварењу свих перверзија, а да ће као успомену са Тајланда на крају добити снимак свих својих хомосексуалних подвига.

Свима у Никитиновом окружењу је јасно да као осведочени хомосексуалац не иде на тако далек пут због пливања и сунчања, али истовремено влада забринитост да би због својих неконтролисаних хомосексуалних склоности могао да се нађе на удару строгих тајландских закона.

Међутим, Никитин у полу-шали коментарише да би му тајландски затвор био остварење једне дубоко скриване фантазије.

Оставите Коментар