Ваљевски НВО активиста и декларисани хомосексуалац Чедомир Стојковић зв. Чеда Подморница, до краја године преселиће се у СР Немачку, у град Нинберг.

Пре него што ће и званично затражити политички азил од немачких власти, Стојковићу ће уточиште пружити један од Хрвата који је предводник трансексуалне заједнице у СР Немачкој, иначе потомак екстремне усташке емиграције (идентитет поменутог Хрвата је познат нашој редакцији, при чему му је почетно слово имена С.).

Стојковић је планирао да у СР Немачкој продише „пуним плућима“, с обзиром да је у Србији доживео тотални фијаско на свим пољима, као и због чињенице да у Нирнбергу неће имати никаквих стега за испољање своје хомосексуалне разузданости.

Такође, Стојковић ће овим бегом у СР Немачку покушати да избегне нагомилане дугове према банкама и другим повериоцима, имајући у виду да су му извршитељи већ ушли у адвокатску канцеларију због неизмирених дуговања и према бројним клијентима. Такође, подсећамо да је Стојковићу недавно одузета и лиценца за бављење адвокатуром од стране Адвокатске коморе Србије.

Да ли ће сви ови подмукли потези Стојковића остати скривени од немачких власти, тек ћемо видети. За почетак, постављамо питање немачким дипломатско-конзуларним представницима у Београду да ли им је све ово познато и шта ће предузети на плану сузбијања ових криминалних активности свог будућег становника града Нинберга.

Оставите Коментар