Шест особа, од којих две теже, повређено је у експлозији која се догодила у Скадру, а како се наводи, реч је о покушају атентата на једног албанског бизнисмена

YouTube printscreen

Експлозија се догодила око 10.30, у строгом центру града, а албанска полиција је потврдила да је мета напада био албански бизнисмен Љуљзим Кула.

Како наводе албански медији, експлозивна направа била је постављена на мотоцицклу, који се налазио испред зграде у којној се налазе просторије српско-црногорске мањине.

Шест особа је повређеном приликом овог хаоса, а међу њима и Р. Г. новинарка РТЦГ.

YouTube printscreen

Са ове телевизије наводе да је да јој је указана лекарска помоћ и да је пуштена из болнице, али ће по повратку у Црну Гору ићи на додатне прегледе.

Иначе, у непосредној близини екипа РТЦГ се случајно нашла, а чим се врате из Скадра биће објављени и њихови сними са места догађаја.

Како су јавили, фотографије са места експлозуије су узнемирујуће.

О догађају је обавештено Министарство иностраних послова и амбасада Црне Горе у Тирани, чије је особље одмах кренуло у Скадар.

[radium_embed_video title=““ link=“https://www.youtube.com/watch?v=tIdnksS7iA4″ size=““ fullwidth=“no“ lightbox=“no“ thumbnail=““]

Извор: informer.rs