Текст преузет са nijelepocutati

Екстремистичка левичарска организација „Маркс 21“ је одавно позната по својим насилним акција у Србији, као и по свом анти-државном деловању, међутим како би своје деловање проширили и омасовили, и пребацили акције са улице, где су их углавном и правили, отворили су портал под називом „МАШИНА“. Овај портал, као свој једини смисао и циљ постојања, има да шири њихову болесну пропаганду, као и да преко њега врбују нове чланове у своје редове. Поред већ стандардног оркестрираног напада на све стубове државе у којој живе, једна од основних ствари које негују на овом порталу је нападање и ниподаштавање сваког пројекта који спроводи град Београд са циљем да својим грађанима олакша и улепша живот у њему. Са друге стране, сваки такав пројекат је мета за чланове ове екстремне организације.

На овом порталу запослено је десетак чланова организације „Маркс 21“. Kао и код свих других организација сличног типа, и ова највећи део финансирања за све своје пројекте, па и за овај портал, добија изван граница Србије, и то од организација као што су „Роса Луxембург Стифтунг Соутхеаст Еуропе“ чије је седиште у Немачкој, а која је по својој оријентацији јако блиска са левичарском политичком партијом из Немачке, Дие Линке, такође новац добијају и од организације „Олоф Палме Интернатионал Центер“ чије је седиште у Шведској. Наравно, и у Србији постоје организације истог или сличног типа које су спремне да финансирају сваки анти државни пројекат, па тако организација „Маркс 21“ за потребе свог портала „Машина“ из Србије добија редовне уплате од „Фондације за отворено друштво“ као и од невладине организације „Реконструкција“.

Kао што смо и рекли, на овом порталу запослено је око десетак чланова организације „Маркс 21“. У неким од претходних текстова смо се бавили једним од главних људи ове огранизације, као и овог портала, Марком Милетићем, који на овом порталу обавља функцију главног уредника, и човека који контролише и усмерава сав новац који се, са страних рачуна, слива у ову канализацију од портала. Поред њега, још један битан шраф у читавој овој анти српској маширенији је и Стефан Алексић, човек који поред анимозитета који гаји према свему што је српско, као и према свему што је Београдско, што нас чуди обзиром да живи у главном граду Србије, огромну нетрпељивост има и према Српској Православној Цркви, коју редовно напада у својим ауторским текстовима на овом порталу, посебно се осврћући на Митрополију црногорско – приморску. Поред њих двојице, окосницу овог портала чини и девојка Марка Милетића, Ирена Пејић, коју је он и запослио, затим ту је и Андраш Јухас, који заједно са Видом Kнежевић чини дуо извршних уредника, Мирјана Драгосављевић као администратор пројекта, за визуелни идентитет овог портлала задужен је Андреја Мирић, техничку подршку им пружа Владимир Јерић као web администратор, а помоћ у функционисању овог портала пружају им и Искра Kрстић, Стефан Алексић, Предраг Момчиловић, Ирена Пејић, Јелена Лалатовић, Kатарина Драјић, Роберт Kасумовић, Ненад Поробић и Лука Петровић.

Текст преузет са nijelepocutati

Оставите Коментар