Емир Хаџихафизбеговић прије пар недеља изјавио је да је Насер Орић – херој о коме треба хитно снимити филм, а недавно да је:
„ХОС била једна племенита војна постројба“.
„Колико је племеменит био ХОС и на што је личио погледајте у наставку. Напомињем ово није играни филм из Другог свјетског рата, већ документарни запис настао у Западној Херцеговини током грађанског рата у БиХ“, казао је колумниста Игор Дамјановић.

Велича окорелог зликовца Орића, усташе назива „племенитом постројбом“ и искрено се питам што још треба Емир Хаџихафизбеговић да уради па да му се забрани улазак у Србију и Црну Гору, коментарисао је аналитичар Игор Дамјановић на свом фејсбук профилу.

Емир Хаџихафизбеговић, један од најпознатијих савремених босанскохерцеговачких глумаца, и поред значајног броја улога у филмовима, серијама и позоришту, на просторима Србије и Црне Горе далеко је познатији по отвореној србофобији. То га, несумњиво, кандидује за великог „пријатеља“ бившег режима ДПС и квалификује за омиљена гостовања на РТЦГ.

Увреде и приетње које је Хаџихафизбеговић изрекао на рачун Срба – немогуће је побројати. Још је свеж његов недавни допринос „мултикултуралности БиХ“, када је гостујући у емисији „Недељом у 2“ на ХРТ-у изјавио:

„Ја се дубоко надам да ће Американци схватити после свега овога шта политичка Србија ради. Опет им не ваља Македонија, не ваља им (тзв.) Косово, не ваља им Црна Гора, не ваља им Босна… Сад су се мало с Хрватском примирли. Док се тој политичкој аждаји не одсече глава после 30 година, нема среће на овим просторима“, рекао је Хаџихафизбеговић.

А праву прилику да овај уметник, познат и по изјави да „Бошњаку не сме бик бити важнији од шехида“ – „обнови градиво“ и добро извређа Србе добио је, где би друго, него на црногорском „јавном сервису“, у емисији Телескопија.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар