Емир Хаџихафизбеговић, звезда филма „Кво вадис, Аида“ у ком су Срби проглашени за геноцидни народ, на Н1 је пре месец дана поручио да су Срби починили геноцид у Приједору, Зворнику и Фочи.

– Kад ви добијете шлагорт од некога ко стално најављује отцепљење, ко би Поточаре припојио Србији, ко би Приједор, Зворник, Фочу и све то градове где је непресуђен геноцид, кад вам стално поручује да би то понели са сбомоб у неку нову државу… Kад добијете тај шлагорт, ја као учесник оног рата – нема никаквих проблема, дајте да видимо хоће ли наша деца живети као цивилизовани људи. Kад вам најавље отцепљење, наравно да ће са ове стране бити контра. Што је рекао Хамдија Абдић Тигар – ако је потребно ми ћемо опет бранити Босну и Херцеговину – рекао је Хаџихафизбеговић.

1 KОМЕНТАР

  1. U pustinji ima mnogo mesta za sve Emire, Hasane, Muhamede i ostale. Nemojte više ovde da činite zlo. Ako ubijate svoje, nemojte optuživati druge. Zamena uloga žrtve i zločinca je pogana rabota. Kukate a sami sebe nazivate „pravovjernim“ i samo ste vi ljudi, a ostali su „stoka koja govori“. Ja sam svojoj deci davao lepa imena, nkad ne bih sinu dao ime za kuče i na slovo dž.

Оставите Коментар