Градски одбор Српске Деснице у Врању, осећа моралну обавезу да се огласи Саопштењем за јавност, како би се указало на евентуалне проблеме на самом почетку изборног процеса.

Према информацијама којима располажемо, а које су и те како одјекнуле у јавност, у протекла два дана, у нашем граду, је дошло до низа нерегуларности при потписивању листе кандидата за народне посланике и листе кандидата за одборнике Скупштине града Врања у одборима Јединствене Србије и СПС-а. По речима наших суграђана, покушано је изнуђивање потписа за које је нуђена одређена накнада.

Лако је окупљати и врбовати жене и омладинце кроз разне коктеле и прославе зарад слика у јавности али потписивање листе кандидата за народне посланике и одборнике је озбиљна и врло одговорна ствар. Зашто трговати истим, ако толика подршка грађана заиста постоји?

Српска Десница овим путем тражи од надлежних да омогући да се изборни процес одвија у складу са законом, утврђивање свих чињеница и да починиоци и одговорни за овакве злоупотребе кривично одговарају.

ГрО Српске Деснице Врање

Оставите Коментар