Сахрана Ранка Радошевића Ескобара ће се обавити 13. марта 2023. година на гробљу Орловача, објавила је његова породица.

Ранко Радошевић познатији као Ранко Ескобар убијен је 9. марта док је седео у кафићу на пумпи у Рушњу. Породица је објавила читуљу у којој обавештавају родбину и пријатеље да ће сахрана Радошевића бити у понедељак 13. марта на гробљу Орловача.

  • Обавештавамо родбину и пријатеље да је наш драги Ранко Радошевић изненада преминуо 9. марта 2023. у 54. години. Сахрана ће се обавити у понедељак 13. марта у 14 сати на гробљу Орловача. Опело почиње у 13.30 сати. Породица прима саучешћа у Храму Св. Прокопија од 11.30 сати – стоји у читуљи датој у штампаном издању Вечерњих новости.

Да подсетимо, полиција је ухапсила Стефана Златановића (28) и Луку Вучетића (26) због сумње да су убили Ранка Радошевића.

Полиција је за мање од 48 часова ухапсила директне извршиоце – Стефана Златановића (28) из Лебана и Луку Вучетића (26) и Краљева.

Према сазнањима Републике, ухапшена је и саучесница у овом злочину, а реч је о малоленој особи.

Како откривамо, Стефан и Лука су убиство Радошевића „одрадили“ због дуга за дрогу и то је био начин да „скину“ дуговање.

Њих двојица се сумњиче да су 9. марта на бензинској станици у Рушњу усмртили Ранка Радошевића званог Ескобар. Они су се потом крили у штек стану на Новом Београду, где их је ухапсила београдска полиција.

Ескобар је словио за вођу никшићког клана, који уско сарађује са шкаљарским кланом. Његово име се спомињало и након хапшења клана Вељка Беливука, када се једно од пронађених возила водило управо на Радошевића.

Оставите Коментар