ИСТРАГА наставља да обавештава јавност о војвођанским сепаратистима унутар организације “Независно друштво новинара Војводине”. Kо је Душко Медић? Kоја је његова улога у овој сепаратистичкој организацији?

ЕВО КО ЦЕПА ВОЈВОДИНУ: Сепаратисти на водећим позицијама (ФОТО) 1

Душко Медић се у војвођанској сепаратистичкој организацији “Независно друштво новинара Војводине” налази на позицији генералног секретара ове организације. Он је такође и члан управног одбора НДНВ заједно са другим истакнутим војвођанским сепаратистима. “Независном друштву новинара Војводине” придружио се 1999. године

ЕВО КО ЦЕПА ВОЈВОДИНУ: Сепаратисти на водећим позицијама (ФОТО) 2

Душко Медић је особа сумњивог сексуалног опредељења. Поред редовног учествовања на геј парадама, Душко воли да се облачи у слободно време као жена. Чест је гост новосадске “Црне куће”. У питању је локал у коме се окупљају како војвођански сепаратисти тако и разне девијантне особе. Назив “Црна кућа” је добио по боји фасаде у коју је офарбан. Kарактерише га морбидна црна фасада, која скрива девијантности које се дешавају унутра.

ЕВО КО ЦЕПА ВОЈВОДИНУ: Сепаратисти на водећим позицијама (ФОТО) 3

Душко Медић је у редакцији сепаратистичког портала “Аутономија” који је под контролом НДНВ. Учествовао је у Новом Саду заједно са женама у црном у постављању 2016. године изложбе о Вуковару и наводним злочинима Срба у њему. Поред те изложбе учествовао је и у организовању приказивања филма “Албанке су наше сестре” по Србији. У овом филму Срби су приказани као злочинци и силоватељи.

ЕВО КО ЦЕПА ВОЈВОДИНУ: Сепаратисти на водећим позицијама (ФОТО) 4

Душко Медић је учествовао на протестима у Новом Саду 2017. године. Учествовао је такође и на протестима “Подржи Ртв” и протестима “Не давимо Београд”. Са организацијом “Не давимо Београд” има блиске контакте.

loading...

1 KОМЕНТАР

  1. Ne brinem se ja dok je u Novom Sadu udruzenje Svetozar MIletic , gde su okupljeni srpski nacionalisti i pratriote , mnogo vise njih ima od ovih pedera, gejeva i separatista . Ako nam je igde uslugu ucinio Copavi onda je u Vojvodini . Nas je Srba oko 76% pa ako cemo da dozvolimo da nam 1-2% separatista oduzme severnu srpsku pokrajinu , molim lepo nismo je ni zasluzili . A ovo malo usijanih glava na celu sa onom svinjskom Cankovom se brzo po potrebi moze smiriti . Pozdrav braci Srbima

Оставите одговор