ИСТРАГА наставља да обавештава јавност о војвођанским сепаратистима унутар организације “Независно друштво новинара Војводине”. Kо је Душко Медић? Kоја је његова улога у овој сепаратистичкој организацији?

Душко Медић се у војвођанској сепаратистичкој организацији “Независно друштво новинара Војводине” налази на позицији генералног секретара ове организације. Он је такође и члан управног одбора НДНВ заједно са другим истакнутим војвођанским сепаратистима. “Независном друштву новинара Војводине” придружио се 1999. године

Душко Медић је особа сумњивог сексуалног опредељења. Поред редовног учествовања на геј парадама, Душко воли да се облачи у слободно време као жена. Чест је гост новосадске “Црне куће”. У питању је локал у коме се окупљају како војвођански сепаратисти тако и разне девијантне особе. Назив “Црна кућа” је добио по боји фасаде у коју је офарбан. Kарактерише га морбидна црна фасада, која скрива девијантности које се дешавају унутра.

Душко Медић је у редакцији сепаратистичког портала “Аутономија” који је под контролом НДНВ. Учествовао је у Новом Саду заједно са женама у црном у постављању 2016. године изложбе о Вуковару и наводним злочинима Срба у њему. Поред те изложбе учествовао је и у организовању приказивања филма “Албанке су наше сестре” по Србији. У овом филму Срби су приказани као злочинци и силоватељи.

Душко Медић је учествовао на протестима у Новом Саду 2017. године. Учествовао је такође и на протестима “Подржи Ртв” и протестима “Не давимо Београд”. Са организацијом “Не давимо Београд” има блиске контакте.

1 KОМЕНТАР

  1. Ne brinem se ja dok je u Novom Sadu udruzenje Svetozar MIletic , gde su okupljeni srpski nacionalisti i pratriote , mnogo vise njih ima od ovih pedera, gejeva i separatista . Ako nam je igde uslugu ucinio Copavi onda je u Vojvodini . Nas je Srba oko 76% pa ako cemo da dozvolimo da nam 1-2% separatista oduzme severnu srpsku pokrajinu , molim lepo nismo je ni zasluzili . A ovo malo usijanih glava na celu sa onom svinjskom Cankovom se brzo po potrebi moze smiriti . Pozdrav braci Srbima

Оставите Коментар