За наводно несталог новинара из Беле Цркве, Стефана Цветковића, јавност зна углавном по његовом «истраживању» убиства српског политичара са Косова и Метохије Оливера Ивановића.

Стефан Цветковић је бивши отпораш и ЛДП-овац. Мало који мештанин Беле Цркве има лепо мишљење о њему, за већину је он манипулатор, лажов и лопов. Прошле године је измислио причу да је локална зубарка користила нестерилисану опрему и како је наводно један пацијент добио сиду због тога. Тај спин је смислио јер зубарка није хтела да му поправи зубе бесплатно. После је тражио 500 евра од ње како би скинуо ту лажну вест са његовог портала „Белоцркванске новости“. Човек без скрупула и морала, који је навикао да ништа не плаћа. Мештани Беле Цркве не желе да му се замерају да не би дошли на његов тапет. Због пребијања бивше супруге три и по месеца је осуђен на казну затвора. Да би избегао затвор побегао је из Србије на око годину дана. Потом је сваки дан на друштвеним мрежама качио снимке из Барселоне, Париза, Франкфурта и говорио да му нико ништа не може. На крају се ипак вратио у Србију и заглавио робију.

Цветковић је патолошки лажов. Њему наводно стално неко прети. Белоцркванци имају изреку за Стефана Цветковића и његове марифетлуке – «Стефина посла». Цветковић је опседнут локалним тајкуном Макијем(Марјан Алексић), готово сваки дан спинује о њему. Његово новинарство је класично рекеташко. Цветковић је познат и по томе што је организовао прву геј параду у Белој Цркви. Када је потписан ССП са ЕУ, због кога је Србија изгубила огромне новце од царина, који су обезбеђивали значајну суму државног буџета, возио се по Белој Цркви и трубио цео дан машући заставом ЕУ. Како кажу мештани Беле Цркве: « Док је Шутановац био министар, Стефа није излазио из његовог кабинета». Последњих недељу дана је био организатор протеста против поскупљења горива у Белој Цркви. Мештани Беле Цркве наглашавају, да он није није био организатор тог протеста, изашла би цела Бела Црква на улице, али пошто је он «главни», нико није хтео да иде на протесте.

Извор: Nacionalist.rs