ИЗВОР: ПРИСМОТРА

У Београду на адреси Булевар Ослобођења бр. 83 налази се седиште НАТО лобистичке организације под називом Атлантски Савет Србије. Ова организација основана је 2001. године непосредно после петооктобарских промена и доласка ДОС-а на власт. Ову НАТО лобистичку организацију основао је шпијун Владан Живуловић. Он је већ 19. година председник ове организације која окупља НАТО агенте у Србији. О Владану Живуловићу писаћемо детаљније у неком од наредних текстова.

Атлантски Савет Србије окупља НАТО лобисте и агенте из целе Србије. После оснивања ове организације 2001. године досовски политичари су чланове ове организације убацили у поједине безбедносне структуре Србије. Kада говоримо о акцијама Атлантског Савета Србије ту морамо навести и њихово врбовање младих људи по факултетима. Пре неколико година агенти ове организације водили су младе студенте из Београда у НАТО базе на Kосову. Објашњавајући им како Срби живе нормално на Kосову и не трпе никакве притиске од Албанаца. Што је једна обична лаж. Године 2018 Атлантски Савет Србије је организовао пројекат под називом “Досег Младих”. Овај пројекат је подржала и Америчка амбасада у Београду. Циљ овог пројекта је био врбовање младих људи да буду нови НАТО агенти у Србији.

Атлантски Савет Србије је организовао још један пројекат под називом “Едукација професора”. Преко 40 професора са Београдских универзитета отишли су на Фрушку Гору како би били обучавани како да врбују младе студенте за потребе ове организације у Србији. И овај пројекат је финансирала Америчка амбасада у Беграду. Поједини предавачи на овом пројекту били су и НАТО официри.

Владан Живуловић

Задњих неколико месеци ова НАТО ћелија у Србији добила је задатак да напада Србију због куповине руског и кинеског наоружања. У једном од текстова у новинама “Данас” Владан Живуловић је навео да ће Србија сносити последице због сарадње са Русијом и Kином. Ова организација је у Београду позната и по новчаним преварама. Чланови ове организације често узимају на стотине хиљада евра поједин имућним људима у Србији како би им договорили састанке са Америчким и НАТО функционерима.

ИЗВОР: ПРИСМОТРА

4 KОМЕНТАРА

  1. Zasto НАТО лобистичке организацијa под називом Атлантски Савет Србије nije zatvorena ?. Zasto НАТО шпијун Владан Живуловић i svi unutar лобистичке организацијa под називом Атлантски Савет Србије nisu uhapseni i da im se sudi za neprijateljsku delatnost protiv Srbije i postojeceg ustava Srbije.
    Sve to na robiju za svakog pojedinca po 100 godina teske robije sa prinudnim radom a zarade sto dobiju od prinudnog rada da otplacuju stetu drzavi. Sta radi ako uopste radi pravni sistem Srbije ? Ko je takodje dozvolio da Nato kancelarija bude smestena u zgradi razrusenog SFRJ JNA generalstaba ?
    Odogovor potraziti i kod bivsih vlasti Srbije i kod danasnjih posebno sva ta pitanja otvoreno bez diplomatije i uvijenosti postaviti predseniku Srbije Aleksandru Vucicu. Zahrevati da Nato spijuni i Nato se izbaci iz cele Srbije i sa Nato juzne Srbije

  2. Zasto НАТО лобистичке организацијa под називом Атлантски Савет Србије nije zatvorena ?. Zasto НАТО шпијун Владан Живуловић i svi unutar лобистичке организацијa под називом Атлантски Савет Србије nisu uhapseni i da im se sudi za neprijateljsku delatnost protiv Srbije i postojeceg ustava Srbije.
    Sve to na robiju za svakog pojedinca po 100 godina teske robije sa prinudnim radom a zarade sto dobiju od prinudnog rada da otplacuju stetu drzavi. Sta radi ako uopste radi pravni sistem Srbije ? Ko je takodje dozvolio da Nato kancelarija bude smestena u zgradi razrusenog SFRJ JNA generalstaba ?
    Odogovor potraziti i kod bivsih vlasti Srbije i kod danasnjih posebno sva ta pitanja otvoreno bez diplomatije i uvijenosti postaviti predseniku Srbije Aleksandru Vucicu. Zahrevati da Nato spijuni i Nato se izbaci iz cele Srbije i sa Nato EU okupirane juzne Srbije Kosovo i Metohije cele !

Оставите Коментар