Посланик СНС Владимир Ђукановић тотално је разобличио опозицију.

Он је на свом каналу на Јутјубу поставио снимак у коме се дотакао насловне стране недељника НИН, а причао је и о брату председника Србије Андреју Вучићу.

  • Насловна страна НИНА је циљана. Они су рекли том насловном, „Е, овим оружјем ћемо да те рушимо“. Да би га рушили они морају да му криминализују најближе окружење, тачније фамилију. И обично се то ради брату или сину. То је чињено апсолутно према сваком лидеру који нијехтео да пристане на ту врсту понижавања према одређеним западним круговима – рекао је Ђука и додао:
  • Чујете бесмислице о томе како је Андреј Вучић купио читаву Војвовдину, пола Београда, а најновија лаж да се он наводно чуо са овим ухапшеним из Јовањице код Старе Пазове. Наравно, то је врло смишљена лаж. Очигледно политичка конкуренција не бави се ничим осим измишљотинама. Поента је да измислиш лаж, па ће неко да поверује то.
  • Одгвоорно тврдим за Андреја ВУчића да све што му приписују апсолутно није тачно. Често се шалим са њим па му кажем, „хајде када толико тога држиш да идемо на неку вечеру за џабе“!

Leave a Reply