Чувени двојац руске опозиције, тзв политичке избеглице из Русије, у Србији Пјотр Никитин и Владимир Волохонски говоре за медија о својим циљевима у Србији.

Осим што желе да мењају став Срба о специјалној руској операцији у Украјини и тврде да је Путин агресор, њихови планови су и да изврше преумљење српске јавности о сопственим херојима.

Па тако Владимир Волохонски каже да Ратко Младић није никакав српски херој, већ ратни злочинац који је тренутку у затвору због својих злочина организованих над муслиманским становништвом у Сребреници.

Његов, како наводе извори блиски обавештајној служби Србије сексуални партнер, Пјотр Никитин каже да му је важно да промени мишљење унутар Србије и да Србија не иде путем којим иде Русија.

Ова двојица руских избеглица, који не само што се мешају у унутарњу политику Србије, желе Србима да наметну статус геноцидног народа и признају непостојећи геноцид у Сребреници, такође су и стални гости НВО Крокодил, где учествују на трибинама на којима се прикупља новац за украјинску војску.

Оставите Коментар