У Србији су у продаји три књиге руских геополитичара Александра Дугина и Леонида Савина, водећих представника Међународног евроазијског покрета.

Леонид Савин и Александар Дугин (Фото: Јутјуб)

На српском су доступне њихове књиге “Мрежни ратови” (А. Дугин и Л. Савин), “Од шерифа до терористе” (Л. Савин) и “Четврта политичка теорија” (А. Дугин).

“Mрежни ратови” објашњавају начин на који САД воде неконвенцијални рат против других држава, па и против Србије, тежећи да промене ситуацију у тим земљама без испаљеног метка. “Од шерифа до терористе”  објашњава како су САД од светског полицајца постале светски расадник тероризма, док “Четврта политичка теорија” нуди одговор како се одупрети штетној идологији либерализма.

Издавачке куће “Авала пресс” и “MиР паблишинг” организовале су специјалну акцију под називом “Евроазијски пакет за Србију” тако да пакет да три књиге кошта свега 1850 динара, а достава је бесплатна.

Књиге можете наручивати и појединачно, цена “Мрежних ратова” са доставом је 740 динара, а друге две 850 динара. Телефон за наручивање је 063 102 28 55.

Извор: pravda.rs