Међународна заједница ће тражити привођење правди крупне рибе из политичко-пословног света, у сусрет изборима у Црној Гори, јер су незадовољни борбом против корупције на високом нивоу, сазнаје Борба из више извора.

Управо то би требао да буде адут владајућој коалицији пред изборе, како су спремни да се обрачунају са криминалом у сопственим редовима.

Према сазнањима Борбе, увелико се, иза кулиса, спекулише и о именима која би се могла наћи на тапету међународне заједнице.

”Борба против корупције на високом нивоу није задовољила челнике међународне заједнице. Случај Светозара Маровића и случајеви пар градоначелника нису дали жељени ефекат, односно, доживели су фијаско”, каже извор Борбе.

Из тужилаштва нису желели да коментаришу да ли се већ води извиђај против неког високог државног функционера.

На питања Борбе о истрази против једне крупне рибе из врха власти, саопштили су да је значајан број предмета у фази извиђаја и да ће јавност благовремено бити обавештена о исходу свих предмета.

ЕУ жели да се на велика врата врати на сцену, нарочито послије фијаска везано за пандемију ковида 19 и несолидарности, где је дошло до урушавања њеног ионако раније пољуљаног кредибилитета.

Оставите Коментар