ИЗВОР: ГЛАС ЈАВНОСТИ
Текст преносимо у целости

Фахрудин Радончић, председник Савеза за бољу будућност (СББ), на свом Инстаграм профилу објавио је статус у коме изричито помиње и Глас јавности.

Радончић је ову медијску кућу овим писањем довео у везу са “великосрпским национализмом и руским империјализмом у спрези са Муслиманским братством”?!

Ово никако не може бити ако се ишта зна о Гласу јавности који није од јуче на овом медијском простору.

Господин Радончић при том оспорава наводе из интервјуа који је наш портал пренео, а уз који постоји и видео снимак на који се текст позива, не водећи рачуна и не инфорнишући се да смо ми само гласници, који преносе интервју дат за СрбинИНФО канал – “Телохранитељ Фахрудина Радончића – Од Мила смо довозили новац од дроге у Сарајево” Арбина Цибре, објављен 19. августа текуће године.

Те тако бранећи Мила Ђукановића, без имало здраворазумске провере, спекулише о такозваним мотивима нашег извештавања, подмећући нам ставове које наша кућа не може и никако не заступа.

Фахрудина Радончића позивамо да у интервјуу за нашу медијску кућу демантује све наводе које смо пренели – не држећи ником страну, већ објављујући све релевантне информације које су нам на располагању.

Глас јавности већ више од 20 година важи за медиј који се воид једино објективним и професионалним извештавањем које никада неће и не може бити на штету народа за који и због кога постоји.

View this post on Instagram

ŽALOSNO JE KADA SE UDRUŽE VELIKOSRPSKI NACIONALIZAM, RUSKI IMPERIJALIZAM I MUSLIMANSKO BRATSTVO Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović demantirao je danas navode iz intervjua (poremećenog) Armina Cibre “Glasu javnosti”, u kojoj ovaj bolesni lažov, inače proizvod vrha SDA, plasira obavještajno smišljene laži i o meni. Đukanović je, spominjući čak i ime srpskog koordinatora i mega-obavještajca (Marko Parezanović, drugi čovjek BIA-e), dobro dijagnosticirao da se ovdje radi o velikosrpskom nacionalizmu i ruskom imperijalizmu. I, da oni, imaju zadatak da destabiliziraju Crnu Goru. Ja bih samo dodao da su se, ovoga puta, sa velikosrpskim obavještajcima i proruskim agentina, uvezali i članovi i promotori Muslimanskog bratstva u BiH. Njihova je pusta želja da dobiju fildžan državicu i etabliraju feudalnu vlast, kao jedinu navodnu perspektivu Bošnjaka i lažnu evropsku potrebu i korist za takvom državicom unutar sebe. Svima njima, iz različitih ideološko-vjerskih uvjerenja, odgovaraju raspad Bosne i Hercegovine ili rušenje nezavisnosti Crne Gore. Nesretni i bolesni Cibra, koji je već osuđivan za klevete, najmanje je važan u cijeloj geostrateškoj igri, gdje se Fahrudinu Radončiću podmeće da se tobože bavi prodajom droge i izdavanjem lažnih pasoša. I to, ni manje ni više, nego sa predsjednicima Crne Gore i Kosova, gospodom Milom Đukanovićem i Hašimom Tačijem, odnosno Keljmendijem. Ovim mračnim, anticivilizacijskim, antievropskim i antizapadnim silama, ne odgovaraju političari regionalne saradnje, mudrosti i stabilnosti. Ipak, mi ćemo pobijediti.

A post shared by Fahrudin Radončić (@radoncicfahrudin) on

У сагласности са мотом наше куће “ми не улепшавамо стварност” у прилогу су и транскрипти телефонских разговора из 2018. године који говоре да имамо озбиљне изворе, те свако може да просуди где се крије истина.

Оставите Коментар