Један возач из Русије је направио праву драму на улицама. Пошто није успео да побегне од полиције, он се преврнуо и остао да виси у аутомобилу изнад реке.

Цела ситуација, која више подсећа на неки акциони филм, снимила је оближња надзорна камера. У видеу се може видети како се брзи „хјундаи соларис“ креће према малом мосту преко реке Мојке, у центру Санкт Петербурга.

Међутим, бекство преко моста није се учинило као права одлука за несмотреног возача. У последњем тренутку он је покушао нагло да скрене у суседну улицу, али уместо тога ударио је возилом у заштитну ограду поред моста, те завршио висећи у аутомобилу изнад реке.

Срећом по њега, аутомобил је балансираo на крову тачно на рубу улице изнад реке, и није уронио у реку. Из полиције су саопштили да возач није повређен.

Према локалном листу „Фонтанка“, аутомобил је привукао пажњу полиције јер се пребрзо кретао центром Санкт Петербурга. Када му је наређено да се заустави због провере, возач је уместо тога побегао, започевши јурњаву кроз град.

Оставите Коментар