Ниједан политичар у Србији није тако често, у негативном контексту, прозиван на насловној страни “Блица” као Миша Вацић.

Зашто?

Kао што је познато, немачко-швајцарски дневни лист “Блиц” је незванично гласило Европске Уније у Србији. Овај лист се бави промоцијом неморала и свих других деструктивних тековина на којима почива ЕУ. Из тог разлога, “Блиц” је био ударна песница 90-их година у рушењу Слободана МИлошевића, довођењу досманлија на власт, испоручењу српских јунака у Хаг, агресивној промоцији наводног српског геноцида у Сребреници и других лажи и лажних идеологија које промовише ЕУ, нарочито у државама које ЕУ још није окупирала у Европи, а то су Србија, Русија и Белорусија. И данас, “Блиц” наставља са истим послом покушаја уништавања свега што је морално и патриотско у Србији, јер је то једини начин да се и Србија прикључи (читај “окупира”) од стране ЕУ.

Kада погледамо које политичаре у Србији “Блиц” напада и ставља на насловне стране у негативном контексту, јасно можемо да видимо од кога ЕУ највише стрепи. Ево и данас, недеља 6. априла 2021, на дан када је нацистичка Немачка бомбардовала Србију, уместо да се бави нацистичким и НАТО злочинима против Срба, “Блиц” поново на насловној страни, у негативном контексту, ставља Мишу Вацића, председника Српске деснице, овога пута са заиста бесмисленим разлогом – Миша Вацић је наводна претња за Србију и ЕУ јер подржава сељаке у пиротском крају који негодују због изградње мини-хидроелектрана (МХЕ).

На данашњој насловној страни “Блица” се каже:

Хит прича – Миша Вацић опет шокира – Екстремни десничар прешао у Зелене, сад је против МХЕ

Зашто “Блиц” на насловној страни, у негативном контексту, не спомиње неке друге политичаре у Србији?

Зашто се само спомиње МИша Вацић, и то чешће него било који други опозициони политичар који није наклоњен ЕУ?

Одговор је јасан. Миша Вацић је предводник политике која представља највећу опасност за агресивне и насилничне намере ЕУ према Србији и другим слободним земљама Европе.

Да подсетимо, на недавно завршеним локалним изборима у Србији, странка Мише Вацића – Српска десница, је освојила више од једне четвртине посланичких места у скупштини Пирота, а за Српску десницу су највише гласали људи са села Старе планине (где неки покушавају да граде МХЕ) и млади људи из пиротске општине. Зашто? Познато је од раније да се Српска десница залаже за повратак селу и очувању природе и српске традиције. На недавним локалним изборима у Медвеђи, Српска десница је такође освојила гласове и ушла у локални парламент, највише гласовима људи са села, пошто је познато да активисти Српске деснице обилазе села и нуде бесплатну помоћ људима у грађевинским и пољопровредним радовима, помажу да се обнове путеви ка селима, уведе вода и реше други проблеми са којима се народ са села суочава.

Са друге стране, “Блиц” промоцијом европске културе и неморала доводи до тога да се велики број људи у Србији непристојно и некултурно понаша, баца ђубре на улице и поред путева, загађује природу у Србији (као што су ЕУ и НАТО загадили Србију бомбама са осиромашеним уранијумом), а онда “Блиц” покреће кампању да волонтери и српске патриоте чисте смеће крај путева и река у Србији – оно исто смеће које су српски Европљани направили (који се већински заглупљују читањем “Блица”).

Уколико се Миша Вацић усуди да оде негде у шетњу по планини и објави слику са планине, очекујемо да ће га “Блиц” опет ставити на насловну страну и осудити да се лажно представља као промотер здравог живота у природи.
Филозофија “Блица” и ЕУ је јасна: Они који бране отаџбину су ратни злочинци, а они који раде за интересе ЕУ и НАТО су патриоте и напредни грађани. Они који живе на селу и залажу се за очување природе и традиције, они су опасни и деструктивни националисти, а они који живе по градовима и пуше, пију, дрогирају се, а пишу негативне текстове о српским патриотама и проналазе им мане, они су напредни Европљани у које треба улагати.

Нема веће рекламе за човека него када га “Блиц” стави на насловну страну у негативном контексту

Оставите Коментар