Политичка организација „Млада Војводина“, којој је циљ да се „бори за Војвођанску Војводину“, објавила је веома провокативан плакат, на којем се саркастично подржавају мере Владе Србије о социјалном дистанцирању, уз Војводину одвојену од остатка Србије и поруку „Поштујмо мере Владе – Дистанца“.

Ова организација, позната по лепљењу плаката подршке сепаратистима у Kаталонији, нападима на Владимира Путина, али и захтевима да се Војводина отцепи од Србије и постане република, успела је у својој намери и изазвала бројне коментаре на друштвеним мрежама после своје објаве.

Један од првих који је реаговао био је и Павле Бихали, вођа покрета Левијатан, који је оштро осудио овај плакат и позвао надлежне да реагују.

  • Недосањани сан Ненада Чанка, Маринике Чобану и њених другара нарко дилера, али и ових младих сепаратистичких ануса, Млада Војводина. Ово је за затвор. ВОЈВОДИНА ЈЕ СРБИЈА црвени прљави окоту, остаје вам само провоцирања, а воле бих неко уживо ово да ми каже. Пу олошу – написао је видно изнервирани Бихали.

Оставите Коментар