Полиција је јуче ухапсила тројицу Албанаца због сумње да су у ноћи између 6. и 7. јануара усред Београда исписивали симболе терористичке УЧK у снегу на аутомобилима!

Према речима извора Српског телеграфа, нема сумње да се ради о чистим провокацијама јер су ове поруке власници аутомобила проналазили на Божић!

– Инцидент се догодио у Улици Kосте Нађа у насељу Миријево. На најмање петнаестак аутомобила биле су остављени симболи такозване ослободилачке војске Kосова. Грађани су ујутру остали у шоку када су дошли до својих возила – каже извор.

– Са дететом сам кренуо у положајнике, а када сам дошао да свог аута, имао сам шта да видим. На мом возилу величали су се терористи који су убијали Србе, и то на најрадоснији хришћански празник. У бесу сам се окренуо око себе у нади да ћу видети починиоце. Њих нисам, али јесам исти знак исписан свуда около, на бројним аутомобилима. Надам се да ће починиоце ухватити и да ће их најстроже казнити – рекао је он.

Kако се сазнаје, полиција је брзо реаговала и због исписивања симбола шиптарских терориста ухапсила три особе. Ради се о тројици младића од којих је један допутовао са Kосова, а двојица живе у Београду! Они ће бити изведени пред тужиоца, који ће се изјаснити о њиховој даљој судбини.