Заменик градоначелника Београда Горан Весић поднео је тужбу против Ивана Ивановића.

  • Данас сам поднео тужбу против Ивана Ивановића, уличара из Београда, због лажи које је изнео о мом летовању. Ивановићу ће због ове тужбе бити непријатно, али тужба је шанса да на суду изнесе доказе, ако их има, за лажи које је изнео. Немам никакву дилему да ће Ивановић бити осуђен за клевету. То ће бити званична потврда да је Ивановић патолошки лажов – написао је Весић на свом Фејсбук профилу и додао да Ивановић има стан у Ровињу вредан пар стотина хиљада евра.
  • Оно што није лаж већ чињеница да Ивановић има стан у Хрватској, у Ровињу, вредан око 250 хиљада евра.
    Да воли Хрватску то је његов лични избор на који има право. Његов избор је да у време када се у Хрватској слави злочиначка акција Олуја ужива на њиховом мору. Жалосно је да због свог стана промовише хрватске интересе у Србији односно да се понаша као њихов лобиста против своје земље. Да у својој емисији Стипу Месића представља као симпатичног декицу који ништа није крив осим што је мрзео Србе. Да је поживео Туђман дочекали бисмо да и он гостује код Ивановића како би овај уличар оправдао свој стан у Ровињу. Па да слушамо како нам Туђман уз значајно климање главом Ивановића објашњава како је Олуја била туристички излет, а Јасеновац радни логор са забавом. То је Иван Ивановић. Уличар из Београда спреман да уради све за паре. Да превари кума и отме му емисију или да због стана у Ровињу који је вредан четврт милиона евра промовише хрватске интересе у Србији – наводи заменик градоначелника и подсећа:
  • Да подсетим грађане како изгледа Ивановићев стан у Ровињу у коме ужива у време Олује, а како изгледа када му у посети дође његов “симпатични декица из Хрватске” Стипе Месић. И како је Месић претио да ће Србија да плива у крви. Kо жели да пронађе гостовање Месића код Ивановића на друштвеним мрежама неће успети. Јер Ивановић се потрудио да обрише све доказе о овој скандалозној емисији – закључује Горан Весић.

Оставите Коментар