Помпезно најављен протест поводом годишњице од лансирања лажне афере ‘Савамала’, у организацији Иницијативе ‘Не давимо Београд’ чији је заштитни знак жута патка – доживео је потпуни фијаско!

informer
АКО КОЗА ЛАЖЕ РОГ НЕ ЛАЖЕ У Херцеговачкој се скупила тек шачица ‘паткара’ – informer

Као што се може видети на основу фотографија које су настале у 18.50 часова, испред зграде Геозавода где се одржава протест, скупила се шачица демонстраната – њих тачно 2.900.

ПРОПАО ПРОТЕСТ Породично окупљање ‘паткара’ – informer

Нешто раније, на самом почетку протеста, окупљених ‘паткара’ било је око 1.000.

informer

Дебакл је још већи има ли се у виду да су организатори, иначе финансирани од контроверзног америчког милијардера Џорџа Сороша и њему блиских невладиних организација, најавили ‘протест над протестима’ на коме су очекивали неколико десетина хиљада грађана.

informer

Иначе, међу демонстрантима су и посланик Демократске странке Балша Божовић, у народу познатији као ‘Жути Балшоне’ и други високи функционери ДС, као и Сташа Зајовић, један од оснивача невладине организације ‘Жене у црном’.

Ту је и Ђорђе Вукадиновић, познатији као Ђока Влах, који је на председничким изборима подржао досовског кандидата Вука Јеремића.

informer

Посебна бизарност са овог породичног окупљања ‘паткара’ је и то што скупу присуствују и мигранти, међутим, како смо сазнали, неки од њих вратили су организаторима заставе Иницијативе ‘Не давимо Београд’.

informer

Извор: informer.rs