Политички егзибициониста из Аустрије Гинтер Фелингер, који током повремених посета гостољубивом и мирољубивом Београду покушава да испровоцира грађане пропагандом о потреби увођења санкција Русији и, у последњем наступу лудила, изјавом да је време да Србија уђе у НАТО, поверио је свом љубавнику, пропалом ваљевском адвокату Чедомиру Стојковићу званом “подморница” (агент БИА), који га скривени мотив нагони на такве болесне поступке.

Наиме, признао је да је у младости био велики србофил и русофил и да је то јавно заступао на политичким скуповима у Бечу. Истовремено, користио је сваку прилику да вређа и омаловажава албански народ. Међутим, то је једном приликом довело до тога да га је на улици препознала група физичких радника албанске националности, одвукла у мрачни хаустор и цело вече сексуално злостављала.

Код свих нормалних људи би то оставило трајне и неизбрисиве трауме, али је код ове девијантне структуре личности дошло до потпуно другачијег епилога. Развијајући осећања у стилу “Од када је силована, Ана воли Милована”, несрећни Гинтер се патолошки заљубио у своје мучитеље и од тада постао најгорљивији албански, а у последње време и украјински лобиста.

Судећи по сулудом изразу лица који прати његове најновије егзибиције по Београду, стиче се утисак да је његова девијантност ушла у терминалну фазу и да сада осмишљава нове провокације, усмерене на Србе и Русе, као да прижељкује њихову адекватну реакцију која би га вратила на “фабричка подешавања”. Напросто, лудилу оваквих и сличних креатура, симптоматично у великом броју окупљених око “Чеде подморнице” (по принципу слично се сличном радује), нема краја…

Оставите Коментар