Бранислав Мићуновић, у народу познатији као Брано, иако важи за особу од највећег утицаја у криминогеној средини Црне Горе, заправо је особа која очигледно није заборавила своје порекло, веру и традицију, али и народ којем припада без обзира да ли се они декларишу као Срби или Црногорци, при чему и даље доказује да је остао доследан историјског наслеђа у погледу речи, части и образа, односно да не бежи од друштва нити од оних веза које је раније успоставио са Српском православном црквом (СПЦ).
У прилог томе говори фотографија која је пре пар година сачињена, а на којој се евидентно у блиским односима и добром расположењу налазе Велибор Џомић, координатор правног савета Митрополије црногорско-приморске Српске православне цркве, и Брано Мићуновић.


Иначе, не треба заборавити да је Брано Мићуновић током 1990-их година био један од главних поборника српства у Црној Гори, пре него што је та држава почела да се раслојава и да разграничава два ока у глави, односно Србе и Црногорце.

Извор : Националист

--

3 KОМЕНТАРА

  1. Nije to jednostavno, Lazo. Sve su tačno napisali. Dotični je Giškin i Arkanov kum, srbovao i ratovao. Ali, Služba je Služba, a družba je družba! Mora sad Milu da se nađe, kumovi su ionako odavno mrtvi.

Leave a Reply