Глишић је за Српски телеграф рекао да је Бошко Обрадовић један обичан политички идиот који само блебеће како би прикупио политичке поене, а да се уопште не схвата да тако опасном реториком може да утиче на неку усијану главу да уради нешто што је погубно по државу.

– То је пример политичке неодговорности, а по истом принципу делује и остатак опозиције. Играње ватром и галамљење, без нуђења било каквог решења, још једном показује оно што су утврдили сваки избори до сада – грађани им не верују – рекао је Глишић.

На питање да, док опозиција прети хапшењем Вучића и пучем, многи функционери СНС ћуте Глишић је рекао да су вероватно имали паметнија посла или су отпутовали на неке луксузне дестинације, па нису имали времена да у једној реченици одбране човека који им је омогућио каријере.

– Сувишно је набрајати имена, али сви чланови Председништва СНС су морали да се огласе по овом питању, као и председници странке на локалу. То је најмање што су могли да учине – рекао је Глишић и додао:

– Позиција Србије у свету значајно је боља него пре и то, пре свега, захваљујући способности председника Вучића да се избори за наше интересе и да не одустаје тако лако. Нажалост, време нам није најбољи савезник и ако сад пропустимо прилику да решимо питање Косова, онда се бојим да ће Срби на северу Косова доживети исто оно што су доживели и Срби у Хрватској у злочиначкој акцији „Олуја“, територија ће бити етнички очишћена, и шта ћемо онда? Треба се изборити да добијемо бар нешто. Јер боље је нешто него ништа.

Извор: Пинк.рс