Пре неколико дана сам питао на суђењу Драгана Ђиласа ко је послао његове демонстранте испред моје зграде. Смејао се цинично и рекао како он нема везе са тим. Наравно да има везе јер је организатор тог догађаја наркоман Бранко Миљуш, више пута безуспешно лечен и директор Ђиласовог и Мишковићевог листа Пресс, рекао је заменик градоначелника Београда Горан Весић.

  • Што се мене тиче, за Ђиласа и Миљуша имам исту поруку коју сам дао и оном потрчку црногорских мафијаша у Београду Марку Бастаћу. Ја пред ваше куће нећу никога слати, а ви хероји не морате да се кријете иза плаћеника него дођите сами. Само да вас упозорим угрози ли било ко неког члана моје породице нећете бити у прилици да то поново радите – рекао је Весић.

Према његовим речима, Ђилас замишља демократију као линч над сваким ко му се супростави.

  • Како шаље своје плаћенике пред моју кућу тако је претио опозиционим посланицима који нису хтели да напусте парламент да ће им читати имена са камиона и слати хулигане пред њихове станове. Али тако се понаша неко ко има трауме из детињства, а Ђилас их баш има, па сада лечи своје фрустрације, јер мисли да је баја. Е па, следећи пут дођи бајо сам испред моје куће, без телохранитеља, да видимо колико си то храбар – поручио је Весић.

Оставите Коментар