На недавној седници Владе Русије на којој се расправљало о коронавирусу, отворио се и проблем апотека које су почетком године готово удвостручиле цене заштитних маски за лице
Вицепремијерка Татјана Голикова саопштила је председнику Русије да је у апотекама примећен раст цена маски и лекова, на неким местима и до сто пута.

Руски лидер рекао је да апотекама које су повец́але цене антивируских лекова и маски треба одузети лиценцу за рад.

  • Треба да им се одузму лиценце. Хтели су да се обогате“, рекао је Путин на састанку са члановима владе. Треба пронаћи такве у свакој организацији и донети одлуку, како се не би усудили следећи пут – нагласио је он.

У Русији је од новог коронавируса KОВИД-19 до сада оболело 438 особа.

Према најновијим подацима у свету је заражено више од 372 хиљаде људи, око 101 хиљаде се опоравило, а више од 16 хиљада је умрло.

1 KОМЕНТАР

  1. Pa Putko je jos i human , samo ce im pozatvarati biznise . Pre 70-tak godina bio je jedan cikica u III Rajhu koji je za takve stvari STRELJAO . Odmah i na mestu , bez sudjenja . Pa ti izvoli korsiti vanredno stanje da se bogatis , ali popravnog nema ako te uhvate .
    Nazalost dosla DEMOKATIJA pa takima duva u ledja . Sreca u Putkovoj drzavi nema demokratije . Kad ce to zlo vec jednom da prodje da nam je znati .

Оставите Коментар