Најоштрије осуђујем последње срамно ширење лажи о сину председника Србије Александра Вучића посредством портала који контролише тајкун Драган Ђилас.
Довођење Данила Вучића у везу са одређеним навијачким групама је још један сраман и бедан покушај дискредитације породице Александра Вучића због тога што председник Србије води одличну политику у интересу наше државе и њених грађана.
Kао неко ко је од оснивања уз Српску напредну странку морам да кажем да ми никада није падало на памет да износим било какву критику а камоли лаж на рачун детета политичког противника.
Kо има образа, части и поштења никада не треба да напада нечије дете и да измишља афере за нечију породицу.
Они који шире лажи о породици Александра Вучића имају за циљ да сруше политику развоја и јачања Србије, која постиже одличне резултате у економском јачању наше дрзаве и у борби против корона вируса и у борби против мафије.
На срећу, грађани одлично знају ко је Александар Вучић, који Србију води у сигурну будућност за нашу децу. Исто тако, грађани одлично знају ко је Драган Ђилас познат по милионским аферама, милионским рачунима у више држава и по непристојном понашању и поступцима.

Члан Главног одбора Српске напредне странке
Угљеша Мрдић

Оставите Коментар