На три бирачка места у Србији где су данас поновљени избори Александар Вучић је однео убедљиву победу са 76,8 одсто гласова!

– Даме и господо, поштовани грађани Србије, желим да вас обавестим да су данас поновљени избори на три бирачка места. Данас је излазност у Лесковцу и Трстенику драстично била већа, док је нижа излазност била једино у Новом Саду. Желим да вас обавестим да сам на овим бирачким местима пре 15 дана добио 41,2 одсто гласова, а данас је тај проценат износи 76,8! – изјавио је новоизабрани председник Вучић и додао:

– Народну вољу немојте нападати! Јуче када сам добио истраживање, сам нисам могао да верујем да су људи толико љути на оне који подстичу агресију на улицама – нагласио је Вучић.

Он је прецизирао да је у Лесковцу излазност 2. априла била 68 одсто, а данас 92,44 одсто, Трстенику 44,1 одсто а сада 54,5 а једино је нижа била у Новом Саду 49,9 а сада 21,46.

– Ово је био глас обичног човека. Због чега их је данас изашло више? Они су љути јер им говоре глупости. Жеља да им не соле памет је данас победила! Жеља да им не говоре како да гласају… Не дамо никоме да дира народну вољу – поручио је Вучић.

Подсетимо, избори су данас поновљени на по једном бирачком месту у Новом Саду, Трстенику и Лесковцу, а укупан број бирача који је могло да гласа је 3.148.

Премијер је потом одговарао на новинарска питања, и за крај је закључио:

– За разлику од свих других политичара ја одговарам на сва ваша питања, понекад непријатна, понекад чак и непристојна. Свог портпарола немам да вам забрани да ми постављате питања. Можда сам понекад тежак, али увек одговорим новинарима на питања – подсетио је премијер Вучић.

– Хвала грађанима Србије и живела Србија – поручио је Вучић.

Резултати поновљених избора на три бирачка места:
ЛЕСКОВАЦ 96% гласова добио Александар Вучић, излазност 93%
ТРСТЕНИК 89% гласова добио Александар Вучић, излазност 55%
НОВИ САД 60% гласова добио Александар Вучић, излазност 21,46%

Извор: informer.rs