Текст преузет са ЕМБАРГО

Вук Јеремић којег народ Србије памти као злу пару, најавио је одмазду и реваншизам према свим политичким противницима, уколико дође на власт.Њега није нарочито брига за Србију и њене грађане. Он народне посланике проглашава за битанге, а заборавља да је народ Србије изабрао те посланике као легитимне представнике грађана.

Њему очигледно није важно мишљење народа, а за све оне који су изашли на изборе и гласали, нема лепо мишљење.

Вук Јеремић познат је по свом раскошном животу, па се неретко похвали на свом инстаграму, фотографијама и снимцима из најбољих ресторана, са луксузних путовања, а сада је својим пратиоцима дао прилику да виде како он то ужива у вожњи мотором улицама Њујорка.Он је навикао да се, а шта би друго, бахати по Њујорку и троши паре „зарађене“ са ухапшеним међународним преварантима Патриком Хоом и Емилијом Лозојом.

Било да вечера у прескупим ресторанима или да лудује на концерту светских звезда, лидер Народне странке мора то објави на друштвеној мрежи Инстаграм како би се похвалио.

Да Јеремића није нарочито брига за Србију и њене грађане, најбољи доказ су фотографије из Централ парка у Њујорку, о коме горе поменути грађани могу само да сањају.

Текст преузет са ЕМБАРГО

Оставите Коментар