Нереди изазвани убиством Џорџа Флојда не јењавају, а црнци широм Америке више не нападају само полицију, већ је цео сукоб прерастао у грађански рат, а њихова мета постали су и недужни грађани.

Тако су једна старија госпођа и њен супруг упали у канџе вандала који су опљачкали њихову радњу. У тренутку када су покушали да их одврате од намере, жена је претучена, а радња уништена.

Један од Твитераша који је и објавио гнусан снимак пребијања жене, подсетио је на то да су практично и за овакве насилнике, који су хапшени током протеклих дана, славне личности из Холивуда покренуле акцију плаћања кауције како би били пуштени на слободу.

Наиме, глумац Џастин Тимберлејк позвао је све да му се придруже у скупљању новца за плаћање кауција за оне који протестују у Минесоту, а који сами немају новца да ту кауцију плате… Поменути Твитераш је зато саркастично закључио:

„Није ли утешно да знамо да ако (насилници који бију жену, прим. аут) буду идентификовани и ухапшени, да ће холивудске звезде платити кауцију да их извуку?“.

Након објављивања снимка на коме се види брутално насиље над старијом женом која брани свој локал, објављен је и видео у коме власници продавница узвраћају ударац протестантима, а у ствари криминалцима који су дошлли да пљачкају, пуцајући на њих.

Подсетимо, демонстранти су синоћ опколили Белу кућу, а председник Америке Доналд Трамп је због тога евакуисан у бункер!

Оставите Коментар