Небојша Зеленовић лаже када тврди да је невин и да није крив за ненаменско трошење пара из буџета због чега је осуђен од стране Вишег суда. То је између осталог рекао народни посланик Бобан Бирманчевић на скупу у Шапцу на којем је поново истакнут захтев за оставку Зеленовића.

Упркос томе што га је Виши суд осудио , он тврди како је невин.Отели су паре из буџета града , покрао је паре од грађана и због тога не може за себе да каже да је невин.
Потом је народни посланик др Бирманчевић у истом стилу наставио:

Знају Шапчани какав је лажов и зато је на изјашњавању грађана о трошењу пара месних заједница у својој месној заједници добио само 138 гласова. Знају добро грађани какав је он преварант и не само он него Совраније Чоњагић, Немања Пајић, Жоја Вулетић и Душан Петровић . Знају грађани да су они на власти 20 година и да лажу и варају грађане и блокирају развој града. А знају Шапчани да када нешто обећа Александар Вучић, да ће то бити испуњено. Шабац ће добити нови мост преко Саве, брзу саобраћајницу од Лознице и аутопут од Руме до Шапца. Kада ми дођемо на власт, Шапчани ће добити нову спортску халу, деца ће ићи у бесплатне вртиће, а најстарији суграђани имаће бесплатан превоз . Градићемо нове школе, нове вртиће. Нека дође Небојша Зеленовић и покаже подземну гаражу коју је обећао грађанима Шапца. Неће више месне заједнице у селима бити у неравноправном положају, јер су морали из својих средстава да плате пут, и све што се градило у њима. Исте услове имаће људи у Kриваји, као они у градским месним заједницама, од којих Зеленовић не тражи учешће. Он се крије од својих грађана, јер зна да му више не верују. Да има части и образа поднео би оставку. 26. април ће показати коме грађани верују . Гласаће за будућност своје деце и свој глас даће СНС-у. Душан Петровић бежи од скупштине као ђаво од крста и не долази на заседање скупштине. Неће више у њу ући, јер му грађани неће дати поверење и неће бити посланик.
Осврћући се на недавну изјаву Зеленовића како наводно шабачки градски одбор СНС-а има новог шефа, одборник у скупштини града Слободан Поповић, рекао је да ГГрадски одбор одувек има свог шефа.

-Наш једини шеф је Александар Вучић, а сва друга имена која измишља Зеленовић су једна од његових лажи.У Савезу са Србију не зна се ко шта ради. Бошко напада Мићуновића, Ђиласов кум Душана Петровића назива издајником јер излази на изборе и руши њихов договор. Гордану Чомић избацују из странке јер седи у скупштинским клупама…

Недавно су имали састанак са запосленима у Дому здарвља и убеђивали их како Дом здравља неће ући у Здравствени ценатр већ бити и даље самостална организација. Људи, не дајте да вас лажу и обмањују. То није тачно, питање је дана када ће поново бити Здравствени центар једна организациона јединица. Уредба владе донета 2019. године то потврђује. Уједињеујемо се да би били рационални. Сада и Дом здарвља и Општа болница имају своју администрацију. То је нерационално, постоје многе друге дупле службе. После 15 година поново ћемо се реинтегрисати. Kада дођемо на власт овај град мора да реконструише болницу и добиће велику помоћ државе. 27. априла када буду саопштени резултати избора, Зеленовић ће моћи да оде једино у Пећ, где је седео под заставом непризнате републике Kосово и подуч авао Пећанце како се саде јагоде- поручио је Слободан Поповић.

Оставите Коментар