Никада немојте да заборавите ко је био уз нас током најгорих дана НАТО бомбардовања 1999. године.

Наша браћа Грци су потпуно паралисали своју државу штрајковима и протестима против НАТО бомбардовања. Све што хода у Грчкој, старо и младо, мушкарци, жене, навијачи, музичари, спортисти, сељаци, грађани, радници, ученици, студенти, присталице свих политичких партија од најлевљих комуниста до најдеснијих монархиста, свештеници, верници, атеисти итд. сви су били на улицама тражећи прекид бомбардовања и пружајући подршку српском народ и нашој борби за правду.

Грчка, Србија, савезништво!

Соколови, као што смо раније писали, никада немојте да заборавите ко је био уз нас током најгорих дана НАТО бомбардовања 1999. године.Наша браћа Грци су потпуно паралисали своју државу штрајковима и протестима против НАТО бомбардовања. Све што хода у Грчкој, старо и младо, мушкарци, жене, навијачи, музичари, спортисти, сељаци, грађани, радници, ученици, студенти, присталице свих политичких партија од најлевљих комуниста до најдеснијих монархиста, свештеници, верници, атеисти итд. сви су били на улицама тражећи прекид бомбардовања и пружајући подршку српском народ и нашој борби за правду.Ево овде видите један од тих протеста у Атини испред америчке и британске амбасаде. Грци су кидисали на амбасаде, НАТО представнике и све што има везе са западним земљама које су учествовале у бомбардовању.Било је и пуцњава, пребијања војника НАТО итд. једноставно читава Грчка се дигла на ноге у подршци Србима.И овде можете да чујете једну од најпопуларнијих парола из тих протеста: ”Грчка, Србија, савезништво” и такође је била веома популарна: ”Грчка, Србија, Православље!”

Posted by Историја Срба on Среда, 03. април 2019.

Ево овде видите један од тих протеста у Атини испред америчке и британске амбасаде. Грци су кидисали на амбасаде, НАТО представнике и све што има везе са западним земљама које су учествовале у бомбардовању.

Било је и пуцњава, пребијања војника НАТО итд. једноставно читава Грчка се дигла на ноге у подршци Србима.

И овде можете да чујете једну од најпопуларнијих парола из тих протеста: ”Грчка, Србија, савезништво” и такође је била веома популарна: ”Грчка, Србија, Православље!”

--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here