Премијер тзв. Косова Рамуш Харадинај објавио је на свом Фејсбук налогу фотографију на којој се налазе он, три непозната мушкарца, карта „велике Албаније“ и грб на којем пише „УЧК“ (Ослободилачка војска тзв. Косова).

„Волим се шалити на свој и туђи рачун, али ово није за смех. Крволок, тзв. премијер тзв. државе, држи на зиду карту Велике Албаније. На њој су делови Србије до Ниша, пола Македоније, исток Грчке, трећина Црне Горе. Спавајте људи, спавајте..Ал пробудићете се један дан у туђој држави“, само је једна од реакција на фотографију Рамуша Харадинаја.

Харадинај је пре неколико месеци, такође, на свом Фејсбук профилу написао да „да граница Косова према Албанији не постоји“.

„Од данас граница Косова према Албанији не постоји. Имаћемо само једну заједничку станицу. Рад ће се наставити и у марту улазимо у другу фазу потпуног уклањања границе између Косова и Албаније, на основу шенгенских принципа„, написао је Харадинај тада на свом профилу.

Званична Црна Гора прећутала је и скандалозно скандирање овој терористичкој организацији на прослави победе албанске коалиције на првим локалним изборима у Тузима где се завијорила застава ОВК, пренео је ИН4С.

Advertisements

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here