Хрватска певаљка Северина Вучковић је, према писању медија, оптужила Србе да су геноцидан народ и одбила да ради са људима који не признају наводни геноцид у Сребреници.

Северина, која у Србији зарађује новац, а била је у браку са Игором Kојићем, као и ванбрачној заједници с Миланом Поповићем, како пишу медији наводно оптужује Србе и лепи етикете.

Наиме, она је раскинула сарадњу са једном телевизијском кућом из Бањалуке и то само зато што сувласник тог медија Игор Додик, син српског члана председништва БиХ.

  • Не желим да учествујем у пројекту који има везе са Додиком, особом која вређа жене на најгори начин и који не признаје да је у Сребреници почињен геноцид – рекла је Северина за хрватски „Вечерњи лист“ и додала да је била заинтересована да на поменутој телевизији покрене свој шоу све док није сазнала ко је њен сувласник.
  • Имали смо врло пријатне радне састанке и заиста смо договорили да ћемо радити, чак смо кренули и са окупљањем екипе. Међутим, одустала сам када сам сазнала да је реч о Додиковој телевизији – рекла је Северина.

Подетимо, Северина је недавно срамно напала поглавара СПЦ патријарха Порфирија. Њега је на простачки начин оптужила да сарађује са њеним бившим супругом Миланом Поповићем.

Leave a Reply