НАКОН што је јавност у Републици Српској остала згрожена порукама имама Амира Махића из Козарца који је недавно јавно на хутби извређао православље и Светог Саву назвао зачетником фашизма, а Српску православну цркву сектом, појавио се још један скандалозни снимак где хоџа Мухарем Штулановић у џамију у Бихаћу вређа Републику Српску.

Штулановић у говору, који је објавио на „Твитеру“ председник НС РС Ненад Стевандић, између осталог Републику Српску назива геноцидном творевином која се окотила 9. јануара!

Снимак је настао у време обележавања 9. јануара Дана Републике Српске.

  • Овде у џамији, браћо, а то је сурова реалност и многих појединаца у нашим џамијама, и са нама седи неко ко је појединачно баш због те геноцидне творевине која се окотила и заживила тог 9. јануара, у виду геноцидне творевине „ер ес“, дана којег они славе, неко је остао без 17 чланова најближе родбине. Који се нису изгубили, како се то замумуљено говори, него су сви побијени и поклани само што нису били Срби – прича хоџа Штулановић који је и редовни професор Исламског педагошког факултета у Бихаћу.

Није Штулановић остао само на увредама према РС, већ је отворено почео да говори као да је политичар из СДА и да осуђује власт коју на нивоу БиХ са СНСД и Милорадом Додиком прави сарајевска коалиција „Осморка“.

  • Осморка, петорка, тројка која то зарад фотеља све занемарује, доћи ће то ако бог да једног дана њима на наплату. И док се наши политичари као бесни пси око плена отимају, око фотеља и министарстава, изгледа да ће они оличени у „Осморки“ сада двојици највећих националиста, противника и душмана целовите БиХ и Бошњака у њој, дати и поклонити готово све полуге власти – рекао је Штулановић.

Председник НС РС Ненад Стевандић каже да се само може замислити шта људи попут Штулановића, али нажалост и многи други Бошњаци, причају на местима где се не снима, када јавно вређају Српску најпогрднијим изразима.

Оставите Коментар