Британска полиција објавила је видео снимке непосредно пре терористичког напада на Лондон Бриџ у коме је убијено 7 особа.

Сара Зеленак стара 21 пошла је да се састане са пријатељицом у Лондону, када је постала жртва свирепог терористичког напада у коме је страдало 7 особа, а починили су га мигранти који заступају џихадистичку идеју супремације муслимана над не-муслиманима.

Зеленак је у Британију дошла из Аустралије јер је тамо нашла посао, након што је ушла у локални кафић Лондон Гринд код места Лондон Бриџ чула је удар комбија који су нападачи изнајмили, јер је комби ишао по пешачким степеницама до своје зацртане мете.

Аустралијка је носила високе штикле и изгледа да је изгубила равнотежу док је бежала на степеницама, као када је пала на плочник.

Девојци је у помоћ покушао да прискочи Џејм Мек-Мулан стар 32 године, али његов покушај да јој спаси живот је осуђен на пропаст јер је комби којим је управљао мигрант већ био превише близу.

Пролазник Ерик Сигуенца, снимио је застрашујуће сцене људи који вриште и беже од џихадиста док је пар био избоден са ножевима од 30 центиметара.

Оставите Коментар