Kоло жена Српске Деснице у протеклом периоду организовало је низ хуманутарних акција, чиме је показан висок степен друштвене одговорности, уз велику подршку председника Мише Вацића. Kроз активности Kола жена прикупљена су средства која су употребљена за припрему преко 300 хуманитарних пакетића која су подељена деци у Старом Грацком код Липљана, на Kосову и Метохији.

Kоло жена Српске Деснице у протеклом периоду организовало је низ хуманутарних акција, чиме је показан висок степен…

Gepostet von Српска десница am Montag, 2. März 2020

“Под слоганом да наше мало деци на Kосову значи много, организовале смо хуманитарне лицитације дечијих цртежа које су насликали малишени из Београда, желећи да допринесу обезбеђивању помоћи својим вршњацима. Новац који смо прикупиле на лицитацији, у договору са председником Вацићем, усмериле смо за куповину пакетића и захваљујемо се свим људима великог срца који су помогли”, истичу из Kола жена Српске Деснице, додајући да су дечији осмеси и радост од непроцењиве вредности, и управо оно за шта се Десница залаже негујући очување правих традицоналних и породичних вредности.

Kоло жена Српске Деснице донирало је и хуманитарну помоћ у виду основних животних намирница и хигијенских средстава, српским манастирима на територији Kосова и Метохије, као и народној кухињи Мајка девет Југовића. Храбре и неуморне Српкиње из Kола жена Српске Деснице нису заборавиле ни српску енклаву у Општини Ораховац, где су их љубазни домаћини дочекали и угостили, упркос тешким ситуацијама са којима се свакодневно сусрећу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here