Писац и публициста Дејан Лучић прокоментарисао је негативне коментаре америчког амбасадора у Србији Кајла Скота о генералу Владимиру Лазаревићу.

Чињеница да је Лазаревић био на челу марша такозваног нишког „Бесмртног пука“ засметала је амбасадору САД у Србији Кајлу Скоту који је на свом Твитер налогу оштро прокоментарисао дешавања у Нишу и рекао да је „срамота да осуђени ратни злочинац корача испред оних који желе да одају почаст савезницима који су умирали борећи се за правду и мир у Европи“.

Генерал Лазаревић је у интервјуу „Политици“ Скоту одговорио да никада ни за један злочин, ни за једно убиство, ни за једну смрт било кога и било где није био оптужен, ни суђен ни осуђен.

Одговор генерала Лазаревића на друштвеној мрежи Фејсбук поделио је Дејан Лучић, те оштро прокоментарисао амбасадора Скота.

  • Кратко речено. Сви које мрзе Лазаревића, мрзе и Србију. Амбасадори су гласноговорници политичке воље сатаниста који контролишу њихове земље. Србофобија и русофобија су храна Сатани – написао је Лучић.

Оставите Коментар