Мирослав Алексић, док је био на челу Трстеника и ведрио и облачио у том граду, наместио је чак 54.726.976 динара невладиној организацји коју је основао са својом супругом и њеним оцем. О свим малверзацијама које је извео овај чове, разговрамо са бившом државном секретарком МУП-а Дијаном Хркаловић.
Одмах након што је Алексић засео у фотељу градоначелника Трстеника, незаконито је за чак 30 одсто сам себи повећао плату.

Бивша државна секретарка МУП-а Дијана Хркаловић навела је да је Алексић судски оверен патолошки лажов који је опљачкао Трстеник.

-Он даје себи за право да коментарише Јовањицу, Трстеник, а школу није у стању да заврши. Он је прелетач. Најпре је био код Динкића. У периоду од 2008. до 2012. године Алексић и његов таст извукли су 55 милиона динара. Његов таст је основао фонд за унапређење ресурса. Тај фонд је пребацио на Мирослава Алесића. Национална служба за запошљавање одмах је дала више од десет милионских уговора. За шта? У питању су фиктивни уговори, фиктивно извођени радова, фиктивне обуке. Радници никада нису добили новац за превоз. Оно што је најсрамније у свему томе је то што су украли радницима новац који је био нима намењен- навела је Хркаловићева.

Она је додала да је од 2008. до 2015. године био власник фирме која је сарађивала са ОМВ пумпом.

-Ја га већ данима позивам да покаже пресуду коју не сме да покаже. Ради се о спору који је изгубио од Андреја Вучића. Алексић је потегао причу да је Андреј Вучић умешан у аферу Јовањица. Након ове пресуде, нико се није извинио што су три године лагали. Демантовали су га за те лажи око Јовањице чак и људи са његове стране- истакала је наша саговорница.

Она је у „Инфо јутро“ на Информер телевизији дошла са тачно двадесет и једним разлогом због чега Алексић није смео да дође у емисију и суочи се са њом.

-Kад би сео преко пута мене, морао би да се извини породици Вучић и да покаже пресуду да је судски оверен лажов. Kоначно, морао би да призна ко му је тражио да тако нешто изјави. Морао би да објасни зашто су Kолувију противправно лишили слободе- навела је неке од разлога Дијана Хркаловић.

Целу емисију погледајте у видеу испод:

Оставите Коментар