ТикТок је на подручју Балкана најпопуларнија мрежа на којој се најчешће дешавају препирке и свађе становника нашег региона.

Видео снимак једног Хрвата, који је ушао у расправу са мушкарцем албанске националности, постао је виралан на тој мрежи и забележио огроман број прегледа. Наиме, њега је мушкарац албанске националности испровоцирао коментаром на раније објављену вест о типовању фудбалских мечева репрезентације Албаније. Хрвата је коментар изнервирао, па је одлучио да каже оно шта заиста мисли.

Албанац се изнервирао на објаву Хрвата, који се на ТикТоку представља као “Цхристиан Хансадерсен”, који је типовао да ће Албанија и тзв. Kосово изгубити своје мечеве у недавно одиграним квалификацијама за светско првенство.

Албанац је Хрвату поручио “**бо те цело Kосово и Албанија како си типовао две албанске државе да губе ***ем ти оно што хода у штиклама”. Оно што је у овом коментару Хрвата највише изнервирало је то што је мушкарац албанске националности тзв. Kосово подвео под државу, као и то што је директно упутио увреде и њему.

Да га је највише изнервирало то што је тзв. Kосово подведено као држава у коментару, доказује његова порука коју је упутио Албанцу преко видео снимка.

– Kосово је Србија, Kосово је део Србије, то ти кажем као Хрват (показује хрватску заставу). Читам ја шта си ти написао између редова, ви Албанци боље да се пазите да од Енглеза не добијете пет комада (алудирајући на пораз фудбалске репрезентације Албаније у мечу са Енглеском репрезентацијом) – поручио је овај младић.

Kолико је хтео да употпуни цели доживљај и да га сви схвате озбиљно, показује то да је током своје видео поруке у позадини ишла песма ” Весели се српски роде” од Даница Црногорчевић.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

@christianhansandersen

Reply to @kumanova2 #fy #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #croatia #hrvatska #nogomet #bosna #srbija #albania #macedonia #bjelovar

♬ Veseli se srpski rode – Danica Crnogorčević

Оставите Коментар