Хрватски адмирал у пензији Давор Домазет Лошо (72) изазвао је пажњу јавности у региону пошто је рекао да цела Босна и Херцеговина и део Србије припадају Хрватској.

Ово нема везе са Другим светским ратом, али зна се да је цела Босна и Херцеговина заправо хрватско краљевство, то је хрватска земља. Нек’ буде јасно свима, хрватска земља је и Бока Которска, све до Улциња, односно јужно до Будве – рекао је Лошо гостујући на Осјечкој телевизији.

Такође, да Србима не говорим да је хрватска земља Срем, Бачка и делови Баната – додао је Домазет.

Објашњавајући ставове адмирал Лошо је нагласио да глобалистичким лево-либералним центрима нису интересантне лево либералне политичке странке, јер у њима имају сигурна упоришта и ослонце, при чему је и за ХДЗ рекао да је отет хрватском народу упркос још увек снажној емотивној вези и дела чланства и бирачког тела према томе покрету због формирања хрватске државе.

Лошо тврди да је Хрватска изложена “никада жешћим великосрпским захтевима и намерама, чији је експонент Милорад Пуповац, као и никада несталим италијанским, мађарским, али и новонасталим муслиманско-бошњачким циљевима, који се јасно виде у ударима на Католичку цркву у БиХ”.

Домазет је адмирал у пензији, а како се наводи, учествовао је у планирају операција “Бљесак”, “Олуја” и “Јужни потез”.

„Слоба је жив, закопали су празан сандук“

Бивши председник Србије Слободан Милошевић је жив, а сандук на његовој сахрани је био празан, рекао је својевремено Лошо, који је пре три године био саветник тадашње председнице Колинде Грабар Китаровић.

Ову шокантну тврдњу Домазет-Лошо, који је тада као члан Већа за државну сигурност сарадник хрватске председнице, недељама је износио широм Хрватске на предавањима о Домовинском рату за професоре историје.

6 KОМЕНТАРА

  1. MENTOL…Ne treba nama rat treba da se ujedinimo da nikne nova Jugoslavija da budemo jaki pokrenemo proizvodnje pokrenemo zivot koji je stao ,da budemo neka sila kao sto smo nekad bili….

  2. Ziv je Draza Mihailovic, umro nije dok je Srpsktva i Srbije…!
    Nas san o ujedinjenju svih srpskih zemalja nije san nego je stvarnost, neka ovaj ustasa prica bajke njegovim hrvatima i balijama ali nama nemoze da maze oci. Svi znaju da je 90% danasnje NDH okupirana srpska zemlja, koja ce ako Bog da uskoro biti oslobodjena uz pomoc nase Ruske brace!

    ZIVELA VELIKA SRBIJA1

  3. I Srbija se nece smiriti dokle ne dobije svoju Dubrovacku Republiku,Dalmaciju,Liku,Baniju,Baranju,Gorske Kotare i dijo Slavonije! Hrvatskoj treba samo Zagorje da ostane!i Naravno da cijela Bosna i Hercegovina ,Makedonija i dijo Albanije Skadar i sva okolina trdbaju pripasti Srbiji!Tako je nekada bilo i opet ce ako bog da!

  4. Losi predlog,moze ispuniti svoje zelje da ima hrvarsku zemlje,neka obidje oblasti o kojima govori nek ponese kese i u njih uzme regrst zemlje i odnese u Zagreb,koji se u vreme rimskog carstva zvao Srbinovo.

Оставите Коментар